Lunasta bonus tästä

Video: Detroit-puolustajalta tyylipuhdas oma maali NHL-matsissa

detroit

Jääkiekon NHL:ssä pelattiin sunnuntai-iltana ottelu Detroit Red Wings – Chicago Blackhawks, joka päättyi vieraiden tyrmäävään voittoon numeroin 1-7.

Chicago johti heti avauserän alussa 0-2 ja lisää oli tulossa. Ottelua oli pelattu vain reilut neljä minuuttia, kun Detroitin tshekkipuolustaja Jakub Kindl sai oman maalin edessä kiekon, siirsi sen sivulle ja nosti sen komeasti etuyläkulmaan. Kauden komein oma maali.

Kindl yritti tietysti pelata kiekkoa oman maalin taakse, mutta epähuomiossaan nostikin sen omiin. Inhimillisiä virheitä nämä ovat toki.

HALUATKO MUKAAN KISOIHIMME JA 100€-300€ PELIRAHAA?

Oletko urheiluromantikko? Oletko lapsena haaveillut omasta ponista? Kiinnostaako jännittävät kilpailut sekä palkintomatkat NHL-matseihin, F1-kisoihin tai periaatteessa minne vaan?

No jos kiinnostaa edes vähäsen, niin kannattaa tutustua muina miehinä tahi naisina alla oleviin laatikoihin niitä klikkaamalla. Samalla saat ilmaista pelirahaa.

nb

fin-guts-joinbonus-728x90

Seuraa meitä Twitterissä: Veikkaajat.com

Kommentoi uutista

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>