SM-liigakarsinnat käynnistyvät tänään

Ilves1

Tampereen Ilves ja Mikkelin Jukurit aloittavat jääkiekon SM-liigakarsinnat tänään perjantaina Tampereella. Molemmat joukkueet ovat voittoputkessa, sillä Ilves päätti runkosarjan viiteen peräkkäiseen voittoon ja Jukurit puolestaan voitti kaikki kymmenen Mestis-pleijarimatsiaan. Luvassa siis jännittävä ottelusarja!

Ilveksen päävalmentaja Tuomas Tuokkola kertoo Ilveksen nettisivuilla, että joukkueessa on hyvä henki päällä.

”Joukkuehenki on ollut koko ajan erinomainen sen ajan kun olen täällä ollut. Ei saa antaa mielelle liikaa valtaa, vaan täytyy keskittyä siihen peliin. Kyllä siinä unohdetaan se panos ja paine ja keskitytään itse suoritukseen. Siitähän tässä urheilussa on kyse.”

”Meillä on hyvin tietoa Jukureista. Itsellä on ehkä vielä pieni kotikenttäetu, sillä olin syksyllä pari päivää Jukuri-valmentaja Jarno Pikkaraisen vieraana. Näin muutamat harjoitukset ja pelin. Kaikki finaaliottelut on nähty ja olin viimeisessä finaalissa itse paikan päällä.”

Tuokkolan koko haastattelu löytyy TÄSTÄ.

”Meillä on mahdollisuudet pelata liigassa”

Jukurien puheenjohtaja Jukka Toivakka puolestaan kertoo Jatkoaika.comissa, että joukkueella on eväät liigapaikkaan.

”Kyllä meillä Mikkelissä on täydet mahdollisuudet pelata liigassa ensi kaudella. Valmistuva halliremontti tarjoaa meille muun muassa erilaisia mahdollisuuksia lisätä sekä yleisö- että ottelutuloja.”

”Liigaosake on asia, joka vaatii rahoitusjärjestelyjä. Sellaista rahaa ei ole Jukureilla, muttei sellaista rahaa ole tällä hetkellä lyödä pöytään yhdelläkään liigajoukkueella. Meillä on kuitenkin keinot, joilla uskon vakaasti, että tarpeen vaatiessa rahoitus järjestyy.”

Toivakan koko haastattelu löytyy TÄSTÄ.

—– —– —–

NordicBetillä ottelun pitkävetokertoimet ovat 1.60 / 4.40 / 4.30

Betsejä pääset lyömään TÄSTÄ. (Jääkiekko –> Suomi)

—– —– —–

Jääkiekon SM-liigakarsinta Ilves – Jukurit, 1. ottelu tänään klo 18:30 Hakametsässä.

Muut ottelupäivät: Ti 26.3. Jukurit – Ilves, To 28.3. Ilves – Jukurit, La 30.3. Jukurit – Ilves, Ti 2.4. Ilves – Jukurit (tarvittaessa), To 4.4. Jukurit – Ilves (tarvittaessa), La 6.4. Ilves – Jukurit (tarvittaessa). Neljällä voitolla SM-liigapaikka.

Lähde: Ilves, Jukurit, Jatkoaika

 

Kaikki urheilu-uutiset samasta paikasta: Pallomeri.net

Seuraa meitä Twitterissä: Veikkaajat.com