nordicbet200

NHL – Without a Map – Welcome to Buffalo (video)

cover2

UGH!

Haikein tuntein jätimme Philadelphian taaksemme ja siirsimme hahmomme lentokoneella Buffaloon. Hetkittäin olimme aivan varmoja, että koneen lentäjä oli hankkinut lentolupakirjansa internetistä ja valmistelimme tekstiviestejä hyvästiksi pahalle maailmalle. Testamentattavaa kummallakaan ei tietenkään ole, joten siitä ei onneksi tarvinnut huolehtia.

Päästyämme elävänä takaisin maan kamaralle, käsittelimme kuolemanpelon härmäläisittäin huumorilla ja jatkoimme matkaa kohti First Niagara Centeriä, jossa Buffalo Sabres oli kohtaava New York Rangersin.

Episode 4 olkaa hyvät:

Kuten tarkkaavaisimmat ehkä huomasivatkin, seuraavassa jaksossa luvassa jotain vähän erikoisempaa…

Katso myös muut NHL – Without a Map episodit.

Elämää Rakastaen,

J-man & Putcola

Twitter:
J-man
Putcola

Facebook:
facebook.com/jmanputcola

Rakkauskirjeet ja muu sälä osoitteeseen: lajinhelppousviehattaa@gmail.com

HALUATKO MUKAAN KISOIHIMME JA 100€-300€ PELIRAHAA?

Oletko urheiluromantikko? Oletko lapsena haaveillut omasta ponista? Kiinnostaako jännittävät kilpailut sekä palkintomatkat NHL-matseihin, F1-kisoihin tai periaatteessa minne vaan?

No jos kiinnostaa edes vähäsen, niin kannattaa tutustua muina miehinä tahi naisina alla oleviin laatikoihin niitä klikkaamalla. Samalla saat ilmaista pelirahaa.

nb

fin-guts-joinbonus-728x90

Seuraa toki meitä myös Twitterissä: Veikkaajat.com/Valavuori & Veikkaajat.com/Poukka

Kommentoi uutista

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lainaa heti tilille ilman vakuuksia

Huikea 200€ mahtibonus nyt NordicBetillä!

Avaa ilmainen pelitili ja tee ensitalletus, niin hyvitämme tilillesi 200% bonuksen jopa 200€ saakka! Toisin sanoen 100€ talletuksella pelitililläsi on 300€ käytettävissä vedonlyöntiin. Voit myös aloittaa pienemmällä summalla. Minimitalletus on 10€, jolle saat 20€ bonuksen.

  • Käytä bonuskoodia TRIPLAUS
  • Maksimibonus 200 euroa
  • Vedonlyönti, Casino, Pokeri
Sulje

Tartu huikeaan 200€ bonukseen jo tänään!