Lunasta bonus tästä

NHL – Without a Map – Welcome to Buffalo (video)

cover2

UGH!

Haikein tuntein jätimme Philadelphian taaksemme ja siirsimme hahmomme lentokoneella Buffaloon. Hetkittäin olimme aivan varmoja, että koneen lentäjä oli hankkinut lentolupakirjansa internetistä ja valmistelimme tekstiviestejä hyvästiksi pahalle maailmalle. Testamentattavaa kummallakaan ei tietenkään ole, joten siitä ei onneksi tarvinnut huolehtia.

Päästyämme elävänä takaisin maan kamaralle, käsittelimme kuolemanpelon härmäläisittäin huumorilla ja jatkoimme matkaa kohti First Niagara Centeriä, jossa Buffalo Sabres oli kohtaava New York Rangersin.

Episode 4 olkaa hyvät:

Kuten tarkkaavaisimmat ehkä huomasivatkin, seuraavassa jaksossa luvassa jotain vähän erikoisempaa…

Katso myös muut NHL – Without a Map episodit.

Elämää Rakastaen,

J-man & Putcola

Twitter:
J-man
Putcola

Facebook:
facebook.com/jmanputcola

Rakkauskirjeet ja muu sälä osoitteeseen: [email protected]

HALUATKO MUKAAN KISOIHIMME JA 100€-300€ PELIRAHAA?

Oletko urheiluromantikko? Oletko lapsena haaveillut omasta ponista? Kiinnostaako jännittävät kilpailut sekä palkintomatkat NHL-matseihin, F1-kisoihin tai periaatteessa minne vaan?

No jos kiinnostaa edes vähäsen, niin kannattaa tutustua muina miehinä tahi naisina alla oleviin laatikoihin niitä klikkaamalla. Samalla saat ilmaista pelirahaa.

nb

fin-guts-joinbonus-728x90

Seuraa meitä Twitterissä: Veikkaajat.com

Kommentoi uutista

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>