Lunasta bonus tästä

MTV3: Juha-Pekka Haataja siirtyy KHL-seura Atlantiin

haataja

Jääkiekon SM-liigan pistepörssin kuluvalla kaudella tehoilla 28+31=59 voittanut Kärppien hyökkääjä Juha-Pekka Haataja siirtyy Venäjälle, uutisoi MTV3 perjantaina.

30-vuotias Haataja siirtyy KHL-seura Atlant Mytishinin miehistöön. Haatajalla on sopimus Kärppien kanssa myös tulevasta kaudesta, jossa on KHL-pykälä. Oululaisseura saa siirron tapahtuessa joka tapauksessa korvauksen.

Haataja on pelannut urallaan yhteensä 578 SM-liigaottelua Kärppien, Lukon ja HIFK:n riveissä. Tehopisteitä miehelle on kertynyt 171+206=377.

Lähde: MTV3

 

HALUATKO MUKAAN KISOIHIMME JA 100€-300€ PELIRAHAA?

Oletko urheiluromantikko? Oletko lapsena haaveillut omasta ponista? Kiinnostaako jännittävät kilpailut sekä palkintomatkat NHL-matseihin, F1-kisoihin tai periaatteessa minne vaan?

No jos kiinnostaa edes vähäsen, niin kannattaa tutustua muina miehinä tahi naisina alla oleviin laatikoihin niitä klikkaamalla. Samalla saat ilmaista pelirahaa.

nb

fin-guts-joinbonus-728x90

Seuraa meitä Twitterissä: Veikkaajat.com

Kommentoi uutista

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>