MM-karsintamatsi Espanja – Suomi perjantaina

KISA-Espanja-Suomi33

Suomen jalkapallomaajoukkue kohtaa perjantaina vieraskentällä maailman ykkösjoukkue Espanjan, joka on tietysti ottelussa supersuosikki. Joukkueelta puuttuu kuitenkin muutamia tärkeitä pelimiehiä. 33-vuotiasta keskikenttäpäällikköä ja älytöntä syöttömestari Xavia ei kaikella todennäköisyydellä nähdä kentällä.

Xavi on kärsinyt jo pitkään erilaisista jalkavaivoista ja on espanjalaismedian mukaan poissa Suomi-ottelusta. Hänet on silti nimetty Espanjan ryhmään, sillä joukkue kohtaa tulevana tiistaina Ranskan ja Xavi saattaa olla tuossa matsissa pelaavassa kokoonpanossa.

Myös toinen kokenut keskikenttämies, Real Madridin 31-vuotias Xabi Alonso, lienee poissa kokoonpanosta Suomea vastaan. Hänetkin nähtäneen tiistain matsissa Ranskaa vastaan. Joka tapauksessa Suomea vastassa on todella kova nippu ja edessä on erittäin haastava iltapuhde.

Maalivahtilegenda Iker Casillas sekä toppari-ikon Carles Puyol ovat loukkaantumisten takia varmuudella sivussa. Espanjan heikoin lenkki lieneekin maalivahti Victor Valdes, joka on tunnettu ailahtelevista peliesityksistään.

Espanja – Suomi perjantaina 22.3. kello 21:45!

 

Kaikki urheilu-uutiset samasta paikasta: Pallomeri.net

Seuraa meitä Twitterissä: Veikkaajat.com