Lunasta bonus tästä

Mikko Ilonen upeasti toiseksi European Tourilla

ilonen

Suomi-golfin The Great One, Mikko Ilonen, pelasi huiman turnauksen Marokossa. Ilosen kupoli kesti myös viimeisellä kierroksella ja tuloksena oli kakkossija sekä noin 130.000€ tilipussi.

Ilonen pelasi viimeisen päivän kolme alle parin ja koko kisan 14 alle. Suomalainen jäi kisan voittaneelle Saksan Marcel Siemille kolme lyöntiä. Kakkostilan jakoi David Horsey.

Ilonen teki kaksi kivikovaa pirkkua kahdelle viimeiselle reiälle ja näytti, että hermot ovat paineen alla parhaimmillaan. Upeaa, Mikko!

HALUATKO MUKAAN KISOIHIMME JA 100€-300€ PELIRAHAA?

Oletko urheiluromantikko? Oletko lapsena haaveillut omasta ponista? Kiinnostaako jännittävät kilpailut sekä palkintomatkat NHL-matseihin, F1-kisoihin tai periaatteessa minne vaan?

No jos kiinnostaa edes vähäsen, niin kannattaa tutustua muina miehinä tahi naisina alla oleviin laatikoihin niitä klikkaamalla. Samalla saat ilmaista pelirahaa.

nb

fin-guts-joinbonus-728x90

Seuraa meitä Twitterissä: Veikkaajat.com

Kommentoi uutista

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>