Michael Schumacher lopettaa huikaisevan F1-uransa!

Auf Wiedersehen, Schumi!

 

Kaikkien aikojen menestynein F1-kuski ilmoitti muutama minuutti sitten laittavansa pillit pussiin.

 

Kuluva kausi jää Schumin viimeiseksi. Näin mies ilmoitti aivan hetki sitten lehdistötilaisuudessaan. Tunteikkaan puheenvuoron jälkeen jopa lehdistö antoi raikuvat aplodit. Tapahtumasta raportoi ensimmäisenä Suomen F1-selostaja Oskari Saari.

Schumacher on menestynein Formula 1 -ajaja kautta aikojen; hänellä on eniten maailmanmestaruuksia (seitsemän), GP-voittoja (91), paalupaikkoja (68), kilpailun nopeimpia kierroksia (76), palkintopallisijoituksia (155) ja MM-pisteitä (1 517). Saksalaisella on lisäksi tukku muita Formula 1 -ennätyksiä.

F1-kuljettajat arvostivat vuonna 2009 Autosportin kyselyssä Schumacherin kaikkien aikojen toiseksi parhaaksi kuljettajaksi heti Ayrton Sennan jälkeen. Me suomalaiset muistamme Schumin etenkin Mika Häkkisen kivikovana kisakumppanina.

 

F1-kisaan oikeasti mukaan?

Jos niin mielit, avaa tili alta ja saatat olla onnellinen voittaja. Kilpailuissamme on jaossa upeita matkoja, kisalippuja, tuotepalkintoja ja osallistuminen on helpompaa sekä myös kivempaa kuin fasaanin ujelluksen kuunteleminen. Viime keväänä Tiina Tesler Kuhmosta lähti kanssamme Teemu Selänteen vieraaksi Anaheimiin.

Hyppää mukaan menoon kanssamme tai kannattaa ainakin tutustua alla olevaan siniseen kuvaboxiin, sillä tarjolla on 100 euron aloitusbonus! Siis sata erkkiä, tässä melkein punastuu! Ensitalletuksesi tuplataan, talletit sitten 10€ tai 100€.

Seuraa toki meitä myös Twitterissä: Veikkaajat.com/Valavuori & Veikkaajat.com/Poukka

Kaikki urheilu-uutiset samasta paikasta: Pallomeri.net

Seuraa meitä Twitterissä: Veikkaajat.com