Lunasta bonus tästä

Klassikkovideo: Mika Noronen nolaa maalituomarin

noronen

Kokenut maalivahti Mika Noronen teki aikoinaan unohtumattoman tempauksen AHL-liigassa. Noronen oli vuonna 2002 Rochester Americansin maalivahtina ja ottelussa Syracuse Crunchia vastaan tapahtui erikoinen tilanne.

Vastustajan hyökkääjä laukoi kiekon täysin selvästi ylärimaan, josta se kimposi takaisin kentälle ja peli jatkui. Kuitenkin tuohon aikaan maalin takana ollut maalituomari painoi nappia ja punainen valo syttyi maalin merkiksi. Peli keskeytettiin ja tuomarit lopulta hyväksyivät tuon ”maalin”.

Noronen ei räyhännyt epäoikeudenmukaisen maalituomion jälkeen. Ehei. Mies otti juomapullonsa maalin päältä, läiskytteli vettä rauhallisesti maalituomarin edessä olleeseen pleksiin ja lopulta putsasi sen. Tarkoituksenaan saada maalituomarille puhtaampi ja parempi näkyvyys tulevia tilanteita varten.

Hiljainen ja eleetön protesti. Upeaa! Alla video:

 

HALUATKO MUKAAN KISOIHIMME JA 100€-300€ PELIRAHAA?

Oletko urheiluromantikko? Oletko lapsena haaveillut omasta ponista? Kiinnostaako jännittävät kilpailut sekä palkintomatkat NHL-matseihin, F1-kisoihin tai periaatteessa minne vaan?

No jos kiinnostaa edes vähäsen, niin kannattaa tutustua muina miehinä tahi naisina alla oleviin laatikoihin niitä klikkaamalla. Samalla saat ilmaista pelirahaa.

nb

fin-guts-joinbonus-728x90

Seuraa meitä Twitterissä: Veikkaajat.com

Kommentoi uutista

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>