Jukurit kaatoi Ilveksen 7-4 SM-liigakarsinnoissa

Ilves-Jukurit2

Jääkiekon SM-liigakarsinnat olivat lauantaina Mikkelissä katkolla Ilvekselle, kun se oli voittanut kolme ensimmäistä ottelua. Jukurit kuitenkin näytti, ettei se ole vielä luovuttanut ja otti kotivoiton maalirikkaassa matsissa numeroin 7-4 (2-1, 2-2, 3-1).

Ilves meni avauserässä vierasjohtoon jo neljän minuutin pelin jälkeen, kun Antti Hölli osui, 0-1. Muutamaa minuuttia myöhemmin Jesse Rohtla tasoitti ja erän lopussa Jani Savolainen vei Jukurit 2-1-johtoon.

Toisessa erässä Jesse Juntheikki ja Turo Asplund sivalsivat mikkeliläiset jo 4-1-johtoon ja peli näytti olevan taputeltu. Ilves kuitenkin teki nopeasti kaksi maalia Kai Kantolan sekä Lassi Kokkalan toimesta ja peli olikin yhtäkkiä 4-3.

Kolmannen erän alkupuolella Ilves tuli tasoihin Niko Peltolan osumalla. Jukurien Samuli Piipponen kuitenkin vei kotijoukkueen uudelleen johtoon reilu minuutti tasoituksesta, 5-4. Pelikello sojotti 56 minuutin kohdalla, kun Patrik Lostedt iski Jukurit 6-4-johtoon ja lopussa Rothla löi tyhjiin vielä yhden. Loppulukemat 7-4.

Ilves johtaa ottelusarjaa nyt  3-1 ja viides karsintamatsi pelataan Tampereella tiistaina 2.4. kello 18:30. Seuraavat ottelut: To 4.4. Jukurit – Ilves (tarvittaessa), La 6.4. Ilves – Jukurit (tarvittaessa). Neljällä voitolla SM-liigapaikka.

 

 

Kaikki urheilu-uutiset samasta paikasta: Pallomeri.net

Seuraa meitä Twitterissä: Veikkaajat.com