Järkyttävä loukkaantuminen NCAA-pelissä

Kuvankaappaus 2013-4-1 kello 0.55.28

Koko USA:n pysäyttävän yliopistokoriksen puolivälierässä Louisville-Duke nähtiin yksi urheiluhistorian karmeimmista loukkaantumisista.

Louisvillen Kevin Waren jalka menee täysin poikki todella pahannäköisesti. Niin pahasti, ettei sitä voi sanoin kuvailla. Osa pelaajista meni totaaliseen shokkiin, osa alkoi itkeä ja osa pystyi auttamaan joukkuetoveriansa. Myös yleisössä oltiin täysin tolaltaan.

Louisvillen joukkueen yhteishenki oli todella pysäyttävää. Kaikki tukivat toisiaan ja myös vastustaja Duken leirissä tuettiin Warea sekä Louisvillen joukkuetta. Dukessa pelaa myös yhdysvaltalais-suomalainen Alex Murphy, joka oli kesällä Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen mukana ja pelasi neljä matsia kovilla tehoilla.

Kevin Ware saatiin lopulta kannettua sairaalahoitoon lähes täysin irti olleen jalkansa kanssa. Toivottavasti Ware palaa vielä joskus kentille.

Louisville osoitti todella lujaa luonnetta voittamalla ottelun. Lienee varsin selvää kenelle joukkue omistaa voiton ja Final Four -paikan.

Mikäli voit helposti pahoin, älä katso alla olevaa videota.

Kaikki urheilu-uutiset samasta paikasta: Pallomeri.net

Seuraa meitä Twitterissä: Veikkaajat.com

Yksi kommentti

  1. Pallohaukka

    huhtikuu 1, 2013 at 11:23

    Miten niin ”lähes täysin irti?”

    Kevin Ware kärsi avomurtumasta. Avomurtuma ei tarkoita sitä, etteivätkö lihakset olisi vielä pääosin kunnossa. Veikkaavat jopa, että loukkaantuminen ei estä Waren paluuta kentille joskus myöhemmin.

    http://www.usatoday.com/story/sports/ncaab/2013/03/31/louisvilles-kevin-ware-suffers-gruesome-leg-injury-players-emotional/2040609/