Lunasta bonus tästä

Glasgow Rangers nousee Skotlannin 2.divisioonaan

rangers

Viime vuonna mittavien talousvaikeuksien takia Skotlannin jalkapallon 3.divisioonaan pudotettu menestysseura Glasgow Rangers saavutti lauantaina ensimmäisen määränpäänsä – nousun 2.divisioonaan.

Yhteensä 54 kertaa Skotlannin mestaruuden voittanut, 33 kertaa Skotlannin cupin voittanut ja useana vuonna Mestarien liigassa pelannut Rangers varmisti 3.divisioonan voiton, vaikka sarjakierroksia on jäljellä vielä seitsemän.

Joukkue pelasi lauantaina Montrosea vastaan o-o-tasapelin, mutta kun samaan aikaan sarjakakkosena oleva Queens Park hävisi oman ottelunsa, niin piste-ero joukkueiden välillä on tavoittamaton 22.

Rangersin intohimoiset fanit eivät ole hylänneet joukkuetta, vaikka se tiputettiin maan alimmalle sarjatasolle. Useassa kotipelissä 3.divisioonassa 51 000 kapasiteetin Ibrox Stadium on ollut täynnä. Se on seurakulttuuria se!

 

HALUATKO MUKAAN KISOIHIMME JA 100€-300€ PELIRAHAA?

Oletko urheiluromantikko? Oletko lapsena haaveillut omasta ponista? Kiinnostaako jännittävät kilpailut sekä palkintomatkat NHL-matseihin, F1-kisoihin tai periaatteessa minne vaan?

No jos kiinnostaa edes vähäsen, niin kannattaa tutustua muina miehinä tahi naisina alla oleviin laatikoihin niitä klikkaamalla. Samalla saat ilmaista pelirahaa.

nb

fin-guts-joinbonus-728x90

Seuraa meitä Twitterissä: Veikkaajat.com

Kommentoi uutista

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>