Lunasta bonus tästä

Dennis Rodman paljasti Pohjois-Korean ison salaisuuden

Kuvankaappaus 2013-3-20 kello 13.26.32

Rodman ei ollut peliurallaan se tarkin heittäjä, mutta nyt osuu ja uppoaa. Kim Jong-unin kanssa ystävystynyt korislegenda möläytti Pohjois-Korean tarkoituksellisesti piilossa pitämän salaisuuden.

Huhut hallitsijan ja tämän vaimon, Ri Sol-jun lapsesta ovat velloneet. Mitään ei ole kuitenkaan myönnetty ja salaisuutta on varjeltu. Ei hätää, moninkertainen NBA-mestari ja korislegenda Rodman hoiti tiedotuksen!

- Hän puhui jatkuvasti heidän kauniista tyttövauvastaan, Rodman kertoi The Sun-lehden haastattelussa, kun häneltä kysyttiin Pohjois-Korean reissusta.

 

HALUATKO MUKAAN KISOIHIMME JA 100€-300€ PELIRAHAA?

Oletko urheiluromantikko? Oletko lapsena haaveillut omasta ponista? Kiinnostaako jännittävät kilpailut sekä palkintomatkat NHL-matseihin, F1-kisoihin tai periaatteessa minne vaan?

No jos kiinnostaa edes vähäsen, niin kannattaa tutustua muina miehinä tahi naisina alla oleviin laatikoihin niitä klikkaamalla. Samalla saat ilmaista pelirahaa.

nb

fin-guts-joinbonus-728x90

Seuraa meitä Twitterissä: Veikkaajat.com

Kommentoi uutista

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>