Lunasta bonus tästä

Darren Fellsin huima matka Korisliigasta NFL:ään

Kuvankaappaus 2013-3-20 kello 19.31.53

Joensuun Katajassa kauden 2010-2011 menestyksekkäästi pelannut kolossimainen Darren Fells (vasemmalla ja Jukka Toijala oikealla) on solminut kolmen vuoden NFL-sopimuksen Seattle Seahawksin kanssa.

Fells voitti Joensuun Katajan riveissä Suomen cupin sekä SM-hopeaa Korisliigassa. Fells muistelee Suomen aikaa kenties erikoisempana ajanjaksonaan urallaan. Oli helvetin pimeää, kylmää, ei juurikaan tekemistä, mutta joukkuetoverit saavat kehuja.

Ihan nappiin Fellsin muisti ei pelaa, sillä hän kertoo asuneensa pienessä suomalaiskaupungissa nimeltä Kataja. Fells myös ihmetteli joukkuetovereiden tapaa kävellä 30 asteen pakkasessa munasillaan ja hypätä jäässä olevaan reikään.

 

Lue koko juttu tästä http://espn.go.com/blog/playbook/fandom/post/_/id/19491/darren-fells-unusual-journey-to-nfl

HALUATKO MUKAAN KISOIHIMME JA 100€-300€ PELIRAHAA?

Oletko urheiluromantikko? Oletko lapsena haaveillut omasta ponista? Kiinnostaako jännittävät kilpailut sekä palkintomatkat NHL-matseihin, F1-kisoihin tai periaatteessa minne vaan?

No jos kiinnostaa edes vähäsen, niin kannattaa tutustua muina miehinä tahi naisina alla oleviin laatikoihin niitä klikkaamalla. Samalla saat ilmaista pelirahaa.

nb

fin-guts-joinbonus-728x90

Seuraa meitä Twitterissä: Veikkaajat.com

Kommentoi uutista

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>